Glumica Jennifer Aniston otkriva kako preboljeti razvod

Radiosarajevo.ba
Glumica Jennifer Aniston otkriva kako preboljeti razvod
FOTO: EPA / Theroux i Aniston
Glumica Jennifer Aniston nedavno se razvela od drugog muža, glumca Justina Therouxa zbog čega je posljednjih mjeseci prošla kroz veoma buran period.

Glumica je nakon razvoda bila pod velikim stresom, a svemu su dodatno “pomogli” mediji koji su konstantno izvještavali o svakom detalju njihovog braka, pa i raskida, što je dodatno povećalo pritisak na samu glumicu.

Kako bi se oslobodila velikog pritiska i stresa, glumica je odlučila posjetiti psihologa koji joj je pomogao da se terapijama izbori sa teškim mislima i osjećanjima koja su je opterećivala. 

"Trebalo mi je mnogo terapija da pređem preko toga", priznaje Jennifer dodavši kako je bila veoma pažljiva u brizi o samoj sebi nakon razvoda.

Godine 2015. Jennifer je za Hollywood Reporter izjavila kako joj je bilo jako teško prijeći preko razvoda od Brada Pitta zato što je njena osobna terapeutkinja u tom periodu preminula.

"Njezina smrt dočekala me u trenutku razvoda, no tokom četiri godine koliko sam ju posjećivala sjetila sam se svega o čemu smo razgovarali i zbog toga sam se osjećala smirenom", izjavila je Jennifer.

Jennifer se nakon svega uspjela oporaviti i težak period ostaviti iza sebe, pa se može reći kako njeni recepti nakon razvoda mogu biti od pomoći i drugima koji prolaze kroz sličnu životnu situaciju. 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije