Glamurozna dama: Lijepa Amal Clooney je oličenje elegancije

Radiosarajevo.ba
Glamurozna dama: Lijepa Amal Clooney je oličenje elegancije
Foto: Profimedia / Georg i Amal Clooney
Advokat za ljudska prava Amal Clooney bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih dama, a svako njezino pojavljivanje na crvenom tepihu ne prolazi nezapaženo.

Iako na 46. dodjeli Life Achievement Award u organizaciji Američkog filmskog instituta nije nedostajalo slavnih uzvanica, zadivljeni su pogledi pratili Amal Clooney, suprugu holivudske legende Georgea Clooneyja.

Premda je ovogodišnje izdanje nagrada Life Achievement bilo posvećeno liku i djelu Georgea Clooneyja, njegova supruga je bila zvijezda crvenog tepiha.

Ništa manje elegantan nije bio ni šarmantni George Clooney u crnom odijelu i s leptir-mašnom.

Georg i Amal Clooney - undefined

Foto: Profimedia / Georg i Amal Clooney

Kako se pisalo, Amal se u posljednje vrijeme jako zbližila s Meghan Markle, suprugom princa Harryja, a prelijepa odvjetnica bila je i gošća na kraljevskom vjenčanju.

Osim Clooneyjevih, događanju su prisustvovale i Jennifer Aniston, Courteney Cox, Cindy Crawford, Julianna Margulies, Cate Blanchett, Anna Kendrick, Laura Dern, Jane Seymour, Diane Keaton i dr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije