Georgina Rodriguez progovorila o porodičnom životu s Cristianom Ronaldom

Radiosarajevo.ba
Georgina Rodriguez progovorila o porodičnom životu s Cristianom Ronaldom
Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez, postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Alana Martina.

Alana Martina je prvo dijete lijepe manekenke, a Cristiano je i ponosni otac  još troje djece, sedmogodišnjeg Cristiana i blizanaca Matea i Eve koji još nemaju ni godinu dana, a rodile su ih surogat majke čiji je identitet nepoznat.

Gerogina u iskrenom intervjuu za španski Hello po prvi put progovorila o njihovoj vezi i  porodičnom životu.

georgina.JPG - undefined

"Oboje smo izabrali ime. Cristiano je odabrao Alana, a ja Martina. Nismo htjeli da se raspravljamo pa  smo se složili da spojimo naša dva prijedloga", otkrila je manekenka dodavši kako je njena veza s deset godina starijim Cristianom sada jača nego ikad. 

"Christiano i ja imamo jako dobru vezu. Štaviše, naša je veza sada bolja nego ikad. Djeca su izvor našeg veselja. Prva stvar koju napravimo kad se ujutro probudimo su topli zagrljaji s našom djecom. Izljubimo ih, igramo se s njima, brinemo o njima i kad su oni u pitanju, sa svime smo upoznati. Cijeli dan smo tu za njih."

georgina1.JPG - undefined

Cristiano i Georgina upoznali su se prije nešto više od godinu dana na zabavi modnog dvojca Dolce & Gabbane u Madridu. Ubrzo su fudbaler i balerina započeli romantičnu vezu. Sretni par je u julu ove godine objavio da čeka svoje prvo zajedničko dijete, prenosi Azra

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije