Georgina Rodriguez pokazala kako se snalazi s tri bebe u kući

Radiosarajevo.ba
Georgina Rodriguez pokazala kako se snalazi s tri bebe u kući
EPA / Ronaldo jr., Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo
Dok se većina mama postepeno priprema za majčinstvo, Georgini je put bio mnogo uzbudljiviji, ali ne nužno i teži.

Ronaldova dvadesetdvogodišnja djevojka Georgina Rodriguez se odlično snalazi s tri male bebe.

No nije joj teško brinuti se ni za osmogodišnjeg sina njenog partnera.

Španska ljepotica u koju se slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo zaljubio 2016. godine svima je dokazala da je i više nego dobar materijal za mamu, pogotovo kad je u manje od dvije godine od mlade djevojke postala majka četvero djece.

Svi već dobro znamo njihovu priču.

Prvo Cristianovo dijete je Cristiano Jr. kojeg je prije osam godina rodila surogat majka. Cristiano se potom opet odlučio za sličan aranžman te mu je druga surogat majka u junu prošle godine rodila blizance Matea i Evu, u trenutku kad je njegova mlada djevojka već bila trudna s njihovim prvim zajedničkim djetetom - kćerkicom Alanom Martinom koja je rođena u novembru.

Barem to tako nikada ne bi prikazala upravo ona, čije je veliko srce prigrlilo Ronaldovu djecu kao da su njena. A koliko ljubavi i odgovornosti ima za sve njih, Georgina je otkrila u nekoliko navrata.

Tako se u velikom intervjuu koji je dala magazinu Hello raspričala o tome koliko ih je zajednička kćerkica još više zbližila kao par i kao porodica te nije propustila ispričati kako izgledaju njihovi porodični dani.

"Najdraža su nam jutra koja provodimo u igri i zagrljajima sa svom djecom", priznala je, a iako ima pomoć u kući, s djecom se uglavnom bavi njih dvoje.

Kad su slobodni, po cijele su dane s djecom. 

A kad Cristiano nije prisutan, s njima se jako dobro snalazi i sama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije