Fotografije ovog pjevača dokaz su da ne podižu samo ljepotice temperaturu na plažama

Radiosarajevo.ba
Fotografije ovog pjevača dokaz su da ne podižu samo ljepotice temperaturu na plažama
Foto: Instagram / Luka Nižetić

Poznati pjevač Luka Nižetić poznat je kao odličan zabavljač veselog duha, a njegova se opuštenost može iščitati i iz fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu, piše Dnevnik.hr.

Luka tako trenutno odmara na Jadranu, a osim slika prekrasnog plavog mora objavljuje i selfije koji po svojoj izazovnosti mogu konkurirati onima slavnih golišavih ljepotica.

Isklesanog torza prekrivenog tetovažama i samo u kratkim hlačicama, Luka se viješa o grede beach barova i mami uzdahe prolaznika, ali i svojih pratitelja na Instagramu.

Uz svoju najnoviju fotku Luka se prisjetio i nekih davnih dana i modnih trendova pa je upitao fanove sjećaju li se frotirne odjeće koja je nekada bila pravi ljetni hit.

Upravo su hlačice od frotira jedino što na fotografiji Luka ima na sebi, no s obzirom na njegovu formu sumnjamo da je itko gledao u bilo što drugo osim u njegove mišiće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije