Fotografije britanskog kraljevskog para koje nisu htjeli da ih vidite

Radiosarajevo.ba
Fotografije britanskog kraljevskog para koje nisu htjeli da ih vidite

Fotograf Max Butterworth objavio je veliki broj fotografija slavnih ličnosti iz svog bogatog portfolia, nastalih nakon noćnih zabava u periodu od 2005. do 2008. godine.

Crno-bijele fotografije nam pružaju izvanredan uvid u živote "uzornih" slavnih ličnosti, poput britanskog princa Williama, princa Harryja i Kate Middleton. Usprkos njihovom besprijekornom imidžu, pokazalo se da se po nekim pitanjima ne razlikuju puno od "običnih smrtnika", navodi Daily Mail.

Na jednoj od fotografija, koja je nastala 2007. godine u Londonu, vidi se dezorijentirana Kate Middleton, dok na drugoj princ William jedva drži oči otvorene.

Osim članova kraljevske obitelji, na fotografijama koje je fotograf ovih slavnih ličnosti pustio u javnost nalaze se i David Beckham, Amy Winehouse, Jennifer Aniston, Michael Jackson, George Clooney itd. Fotografije koje su "procurile", možete pogledati ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije