Fergie u suzama: Željela sam zauvijek ostati udata

Radiosarajevo.ba
Fergie u suzama: Željela sam zauvijek ostati udata
Poznati par sredinom septembra objavio je da su se odlučili razvesti nakon 13 godina braka.

Mnoge je tad iznenadilo da su zapravo mjesecima ranije donijeli tu odluku i prestali živjeti na istoj adresi, no tu su tajnu čuvali zbog medijskog interesa i zaštite porodice.

Sedmicama nakon otkrivanja istine, pjevačica je počela otkrivati kako svoje osjećaje, tako i detalje njihova rastanka.Zajedno su proveli 13 godina života, bili u braku i dobili dijete. Fergie i njen sad već bivši suprug Josh Duhamel djelovali su kao jedan od najskladnijih slavnih parova, no njihova su neslaganja ipak bila jača od ljubavi.

Doduše, odmah nakon vijesti o razvodu, par je medijima jasno dao do znanja da prestankom njihova braka ne prestaje briga koju osjećaju jedno za drugo i njihovog četverogodišnjeg sina Axla.

Pjevačica je nedavno gostovala u emisiji The Wendy Williams Show te nije skrivala emocije po pitanju nedavnog razvoda.
 
Tako se 42-godišnja Fergie suznih očiju prisjetila početka njihove veze.Zabavljali su se pet godina prije no što ju je Josh zaprosio, a njihovo je dijete, kako je kazala, njihov zajednički "projekt" koji će ih cijeli život vezati.
 
Nedavno razvedena pjevačica otkrila je i kako će zauvijek voljeti Josha te da nikad nije mislila, a još manje planirala, da će njihov brak propasti. 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije