Iskreno i emotivno / Fergie u suzama: Željela sam zauvijek ostati udata

14. 11. 2017. u 10:40:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Poznati par sredinom septembra objavio je da su se odlučili razvesti nakon 13 godina braka.

Mnoge je tad iznenadilo da su zapravo mjesecima ranije donijeli tu odluku i prestali živjeti na istoj adresi, no tu su tajnu čuvali zbog medijskog interesa i zaštite porodice.

Sedmicama nakon otkrivanja istine, pjevačica je počela otkrivati kako svoje osjećaje, tako i detalje njihova rastanka.Zajedno su proveli 13 godina života, bili u braku i dobili dijete. Fergie i njen sad već bivši suprug Josh Duhamel djelovali su kao jedan od najskladnijih slavnih parova, no njihova su neslaganja ipak bila jača od ljubavi.

Doduše, odmah nakon vijesti o razvodu, par je medijima jasno dao do znanja da prestankom njihova braka ne prestaje briga koju osjećaju jedno za drugo i njihovog četverogodišnjeg sina Axla.

Pjevačica je nedavno gostovala u emisiji The Wendy Williams Show te nije skrivala emocije po pitanju nedavnog razvoda.
 
Tako se 42-godišnja Fergie suznih očiju prisjetila početka njihove veze.Zabavljali su se pet godina prije no što ju je Josh zaprosio, a njihovo je dijete, kako je kazala, njihov zajednički "projekt" koji će ih cijeli život vezati.
 
Nedavno razvedena pjevačica otkrila je i kako će zauvijek voljeti Josha te da nikad nije mislila, a još manje planirala, da će njihov brak propasti. 
 

NEMA KOMENTARA