Fergie i Josh Duhamel: Više se nismo mogli pretvarati da smo zajedno

Radiosarajevo.ba
Fergie i Josh Duhamel: Više se nismo mogli pretvarati da smo zajedno
Vijest o razvodu pjevačice Fergie i glumca, kojeg najbolje pamtimo po ulozi u seriji "Las Vegas" Josha Duhamela, širi se poput munje svjetskim medijima.

Niko naime, nije vjerovao da kriza u braku ovog para postoji, dok se nisu oglasili zajedničkom izjavom prije nekoliko dana:

"S velikom ljubavlju i uzajamnim poštovanjem, odlučili smo se razići još ranije ove godine. Kako bismo sami sebi, ali i našoj porodici, dali vremena za prilagodbu, pokušali smo neko vrijeme držati vijest u tajnosti. Mi jesmo, i uvijek ćemo biti zajednica koja se međusobno podržava, pisalo je u zajedničkoj izjavi pjevačice Fergie i Josha Duhamela.

Par priznaje kako se jedno vrijeme pretvarao da je zajedno, ali nakon što su shvatili da je nepotrebno istinu skrivati od porodice i javnosti, odlučili su se ovim povodom oglasiti.

U razgovoru za People Fergie je izjavila kako nikada nije pravi trenutak za objavu, ali sada je ipak bolji trenutak nego na početku.

"Iskreno, bilo je sve bizarnije pretvarati se u javnosti da smo još oženjeni par, odgovarati na sva ta romantična pitanja. Zamislite kako mi je bilo smijati se dok odgovaram na pitanja o našem prvom susretu. Mi smo se malo posložili, a i dijete smo htjeli poštedjeti, naviknuti se na novu situaciju. Naš sin, Axl, ima četiri godine i krenuo je u vrtić, i to nam je pomoglo. Prije početka vrtićke godine ove jeseni išli smo s njim tamo, promatrali ga kako se ponaša u skupini djece koju poznaje. Sve je dobro", kazala je Fergie.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije