Fanovi uvjereni da je slavna pjevačica trudna, a njena izjava izazvala sumnje

Radiosarajevo.ba
Fanovi uvjereni da je slavna pjevačica trudna, a njena izjava izazvala sumnje
Foto: Twitter / Rihanna sa ovom slikom zabrinula fanove

Već dugo se sumnja nakon Rihannine izjave da bi se voljela ostvariti kao majka da je zapravo već prinova na putu, a u poslijednjem razgovoru s američkim medijima, pjevačica je zatekla izjavom.

"Ja sam crnkinja. Rodila me crnkinja, koju je također rodila crnkinja, a i nju je isto rodila crnkinja pa ću tako i ja roditi jednu crnkinju. Bez rasprave. To sam ja. To je dio mene; duhom i DNK-om. I uvijek se borim za ono u što vjerujem, za onog koga volim, koga poznam i koga poštujem. Borim se sa životnim preprekama i sigurna sam da je moju majku njena majka naučila kako to prevladati, i da ću i ja takva biti", izjavila je za Essence, prenosi Večernji list.

Rihanna sa ovom slikom zabrinula fanove - undefined

Rihanna sa ovom slikom zabrinula fanove

Nakon te izjave, Twitter je dolovno poludio od komentara, a video od jučerašnjeg nastupa dodatno je izazvao euforiju oko njezine izjave. Naime, u plišanoj crnoj haljini istaknule su se pjevačicine obline, ali njen stomačić ju je možda odao.

Podsjetimo, ovog aprila nakon dvije godine veze s dečkom Hassanom Jameelom odlučila je pristati na sljedeći korak - brak.

Hassan Jameel član je uprave porodične firme Abdul Latif Jameel koju je osnovao njegov otac, a njegova vrijednost procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara. Prema Forbesu, oni su četvrta najbogatija porodica u Saudijskoj Arabiji, ali su više poznati po ogromnim donacijama u humanitarne svrhe.

Mladi Jameel je prije nekoliko godina bio u vezi s Naomi Campbell, iza sebe ima jedan propali brak, a sad je očito spreman još jednom reći 'da' i uploviti u bračnu luku s pjevačicom.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije