Fanovi ljuti: Jedan od glavnih likova odlazi iz serije The Walking Dead?

Radiosarajevo.ba
Fanovi ljuti: Jedan od glavnih likova odlazi iz serije The Walking Dead?
PrtScr / Lincoln kao Rick Grimes
Fan ste popularne serije The Walking Dead? Pripremite se na odlazak glavnog lika ove dugogodišnje priče o apokaliptičnom svijetu kojim vladaju zombiji.

Kako piše Entertainment Weekly, pozivajući se na dobro obaviještene izvore, Andrew Lincoln, koji u seriji glumi glavnog vođu Ricka Grimesa, napušta seriju u toku sljedeće sezone.

AMC, kompanija koja stoji iza serije, odbila je komentirati pitanje, no priču nije demantirala. Navodno, Lincolna ćemo u sljedećoj sezoni gledati u samo šest epizoda.

"Ne mogu čekati da vidim sljedeću epizodu. Sve je veoma zanimljivo i veoma različito, na jedan dobar način. Sve me podsjetilo na prvu sezonu i onu pilot-epizodu, zbog čega sam vrlo sretan. Bila je ovo dobra godina", rekao je Lincoln nakon kraja posljednje, osme epizode.

I dok smo navikli gubiti "važne" likove iz serije, odlazak Ricka Grimesa mogao bi biti najveći izazov producentima i scenaristima, a fanovi su prilično nervozni zbog ovakve mogućnosti, te ističu kako ekipa TWD-a posljednjih godina donosi uglavnom loše odluke.

Bit će ovo teška godina za TWD ekipu, brojni fanovi razljutili su se nakon odlaska mladog Chandlera Riggsa, koji je glumio Rickovog sina, Carla Grimesa i koji je seriju napustio po sopstvenoj želji, tokom osme sezone. Navodi se kako bi mogla otići i Lauren Cohan (Maggie),a dugogodišnjeg glavnog scenaristu Scotta M. Gimplea, i to je potvrđeno, zamijenit će Angela Kang.

Inače, serija The Walking Dead (Živi mrtvaci) na male se ekrane vraća u oktobru ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije