Eva Longoria trudna: S trećim je suprugom otkrila pravu ljubav

Radiosarajevo.ba
Eva Longoria trudna: S trećim je suprugom otkrila pravu ljubav
Nakon dva propala braka, glumica i producentica Eva Longoria sreću je pronašla s biznismenom Joseom Antoniom "Pepe" Bastonom kojeg je upoznala 2013. godine.

Tri godine kasnije, Jose je kleknuo pred svoju dragu u pustinji u Dubaiju, a uskoro im stiže i beba kao kruna njihove ljubavi.

42-godišnja glumica sama ja pokrenula glasine na Instagramu slikom na kojoj pozira u rozoj satenskoj haljinici ogrnuta vestom u sličnoj boji, ispod koje je napisala:

"Zbog njega blistam".

Iako bi se te riječi mogle odnositi na fotografa ili supruga, obožavatelji su odmah počeli nagađati kako Eva čeka sina. 

Kako prenosi People, nekoliko sati prije objave Evin im je glasnogovornik potvrdio sretne vijesti i otkrio kako je lijepa Latina trudna četiri mjeseca te čeka sina, no ona ih je preduhitrila s objavom.

Podsjetimo, Eva je u prvom braku bila od 2002. do 2004. godine s glumcem Tylerom Christopherom, a 2007. udala se za NBA košarkaša Tonyja Parkera, od kojeg se razvela 2010. Iako je kao razlog navela "nepomirljive razlike", navodno su uzrok kraha bili njegovi brojni preljubi koje latino zavodnica više nije htjela tolerirati.

Jedna od njegovih ljubavnica bila je i supruga njegova suigrača Brenta Barryja

Za nju je Jose zaista bio treća sreća. Čestitke sretnom paru.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije