Eva Longoria progovorila o majčinstvu i pokazala svog preslatkog sinčića

Radiosarajevo.ba
Eva Longoria progovorila o majčinstvu i pokazala svog preslatkog sinčića
Foto: Instagram / Eva Longoria
Glumica i producentica Eva Longoria prije nešto više od dva mjeseca je u 43-oj postala mama malenog dječačića, a sada je u prvom intervjuu nakon poroda progovorila o iskustvu majčinstva i ponovnom povratku na posao.

U novom broju američkog časopisa Hello!, glumica Eva Longoria po prvi je puta u medijima pokazala sinčića Santiaga Enriquea kojeg je prije dva mjeseca dobila sa suprugom Joseom Bastonom. 

Lijepa brineta u nizu fotografija pozirala je sa svojom bebicom od koje se ne odvaja i u kojeg se kako kaže zaljubila na prvi pogled. 

"Čim se rodio osjetila sam tu neku posebnu vezu. Bilo je nevjerovatno, kao da se poznajemo cijeli život", započela je u velikom intervjuu Longoria svoje majčinsko iskustvo kojeg je po prvi puta iskusila u 43. godini života. Osim toga poznata glumica progovorila je i o ponovnom povratku na posao koji ju, kaže čini jako nervoznim. 

"Moj sin će imati tek dva i pol mjeseca i trenutno ne mogu ni razmišljati o karijeri. Sviđa mi se moja nova rutina s bebicom i naši zajednički dani. Zapravo sinčić mi nedostaje i dok spava. Jedva čekam da se probudi da se igram s njim. Zato me pomisao povratka na posao čini jako nervoznom’, objasnila je Eva. 

"Ovo je snimanje bio prvi puta da sam se nakon poroda dotjerala. Dojila sam našminkana i odjevena u haljinu. Sigurna sam da se moj sin pitao ko je ta žena ispred njega", našalila se na kraju 42-godišnjakinja. 

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije