Emily, Rita, Demi i Kardashian složne: Ovog ljeta mini bikini...

Radiosarajevo.ba
Emily, Rita, Demi i Kardashian složne: Ovog ljeta mini bikini...
FOTO: Društvene mreže / Mini bikini je hit ovog ljeta

Slavne ljepotice odlučile su da je manje - više, a u tom duhu pripremile su i kupaće kostime za ljeto, prenosi portal 24sata.hr.

Što manje kupaći pokriva, to bolje, krilatica je zvijezda uoči ljeta. A kako one postavljaju trendove, tako će se ovoga ljeta, čini se, furati mini bikiniji...

Prva je s ovom modom krenula britanska manekenka Emily Ratajkowski (32), koja je svojim primjerom pred gotovo 23 miliona pratitelja na Instagramu potaknula i druge poznate da krenu u tom smjeru.

Znaju ove cure da će im se golišave fotke isplatiti pa su krenule u napad. Pažnju na sebe Emily je nedavno skrenula i odjenuvši se u zavodljivu uskršnju zečicu te je tako pozirala ispred krajnje jezive maskote zeca, s rukama u lisicama.

S lijevog krila ubrzo je uskočila starleta Demi Rose (23) i na račun bujnih atributa 'zaradila' više od 2,5 miliona lajkova na Instagramu u manje od tri dana. Kad si tako eksponirana, onda i račun izgleda nešto bolje, pa su joj već počele 'kapati' ponude za nove angažmane. U vezi je sa slavnim DJ-ejem Chrisom Martinezom (27), a proslavili su ju bivši dečko Kylie Jenner (21), bujno poprsje i guza.

Kourtney Kardashian (39), kao i uvijek, nije trebalo dugo nagovarati. Članica klana Kardashian - Jenner ubrzo je uskočila na 'golišavi voz' te razveselila svoju vojsku fanova. Kourtney je već pozirala samo u tangama na snijegu, a zatim tu fotografiju ponosno objavila na društvenim mrežama. Iako fanovi ne štede komplimente, često ju i kritiziraju da bi napravila sve za lajkove. U slobodno vrijeme voli izlaziti s mlađim muškarcima.

Posljednje mjesto u vagonu objeručke je uhvatila britanska pjevačica albanskih korijena Rita Ora (28), koja se razgolitila u nekoliko verzija bikinija, a svima je zajedničko da su minijaturni. Jer zna Ora, golotinja se objaviti mora. Rita se nedavno otvorila i progovorila o svom romantičnom životu priznajući kako je teško izaći s nekim samo nekoliko mjeseci nakon što je prekinula s dečkom, glumcem Andrewom Garfieldom (35).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije