Ella Dvornik završila u bolnici u 33. sedmici trudnoće

Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik završila u bolnici u 33. sedmici trudnoće
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Hrvatska blogerica Ella Dvornik završila je u bolnici u 33. sedmici trudnoće te o svemu svoje pratitelje obavijestila novim blogom.

"Imam opet kolestazu, ovaj put sam na vrijeme mjerila žučne kiseline tako da nisu velike. Zbog toga sam tu, stavili su me na lijekove koji će mi smanjiti te kiseline u krvi. Ne znam koliko ću tu biti, trebala bih biti par dana, ali prošli put su mi rekli par dana pa sam rodila", rekla je Ella.

"Rekli su mi da sam na žučnoj dijeti i da ne smijem jesti šećer. Rasplakala sam se, glupo zvuči, ali užasno me to pogodilo", zatim je otkrila.

Nakon pretraga Elli su ljekari rekli da će ipak morati ostati u bolnici do kraja trudnoće. "Zabranjene su posjete svima osim Charlesu, ne smije doći ni Balie jer je sezona gripa i viroza", dodala je.

Elli je termin 25. marta, no ona očekuje da će roditi ranije. "Balie sam rodila u 36. sedmici, a sad sam tek u 34. pa planiram malo duže izdržati, ali vidjet ćemo", rekla je Ella kojoj su pratitelji poslali brojne poruke podrške.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije