Ella Dvornik otkrila nepoznat detalj iz očevog života: Ležao je sa mnom, vikao je...

Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik otkrila nepoznat detalj iz očevog života: Ležao je sa mnom, vikao je...
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Od smrti Dine Dvornika prošlo je 11 godina, a danas je na povšinu isplivao nepoznati detalj iz njegovog života. Otkrila ga je njegova kćerka, Ella Dvornik.

Ella Dvornik je na Fejsbuku objavila ovu poruku.

Njoj je nepoznati događaj iz očevog života otkrio čovjek koji je 1995. u bolnici u Vrapcu bio sa Dinom.

Liječio se tada od PTSP -a , posttraumatskog sindroma.

"Ujutru su ga dovezli kraj kreveta kod mene. Toliko je vikao i bio nemiran da su ga morali vezati. Nisam dvije noći spavao zbog njega. Bilo mi ga je žao pa sam ga odvezao... Onda je tek nastao problem, počeo je da sve baca oko sebe. Ali je u to vrijeme, čini mi se, došao menadžer po njega. Drago mi je što sam ga oslobodio okova".

Ela koja je za sve ovo saznala na 55. rođendan čuvenog oca, poruku je ispratila osmijehom. Sve što ima veze sa njenim tatom Eli je dragocjeno.

Misle to i oni koji obožavaju muziku kralja fanka, kažu da je Dino "neponovljiv".

Ela čuva uspomenu na oca, ljubomorno, i sa mnogo ljubavi, tako je u februaru ove godine na dan vjenčanja sa Charlesom Piersom sa kojom ima kćerku Bali napisala:

"Hvala vam svima na čestitkama. Jedino je failo tata da me odvede do oltara, ali je u srcu uvijek i zauvijek. Tata ako gledaš, sve je u redu, imam muža koji me čuva i voli. Ljubav se zove tvojim imenom".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije