Ella Dvornik opisala sebe kao majku pa nasmijala fanove

Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik opisala sebe kao majku pa nasmijala fanove
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Hrvatska blogerka i influenserica Ella Dvornik priznaje da ne ide sve baš uvijek tako glatko kada je spoj majčinstva i posla u pitanju.

Ponekad od posla ne stiže sve što je zamislila, a dječiji plač sasvim je uobičajena muzika u njenom domu, ali na kraju napornog dana kao i sve majke shvati da se trud itekako isplati.

Koliko im je zabavno i kakva je u ulozi majke Ella je dočarala svojim fanovima simpatičnom fotografijom koja je sve nasmijala.

"Kad bi moja mama slikom opisala šta misli o meni k’o roditelju", napisala je Ella pored fotografije na kojoj sjedi u dječijim kolicima i ispija vino iz flaše, dok malena Balie Dee sjedi do nje u kolicima za lutke i poteže svoju flašicu.

Vjerujemo kako je Ella time mislila da baka Danijela ponekad nije najzadovoljnija Ellinim odgojnim metodama, kao i sve bake koje imaju svoje, drugačije prijedloge, ali da je ponosna na svoju jedinicu, uopće ne sumnjamo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije