Ella Dvornik opisala kako je ušla nepoznatom čovjeku u auto: "Trudnički mozak"

Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik opisala kako je ušla nepoznatom čovjeku u auto: "Trudnički mozak"
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Status Elle Dvornik u kojem je opisala nesvakidašnju epizodu koja joj se dogodila postao je hit na Facebooku.

"Trudnički mozak: Uđem nekom liku u auto misleći da sam naručila prijevoz za doma. Inače, došla sam u grad sa svojim autom i nisam ni otvorila aplikaciju. I frajer nije imao oznaku za taxi", napisala je 29-godišnja influenserica te mnoge nasmijala. "A kako ste vi?" dodala je.

Mnoge je zanimao i nastavak anegdote pa su Ellu pitali je li je pitao "kud idete gospođo". "Okrenuo se i rekao 'mislim da ste pogriješili'", objasnila je Ella.

Njezin status već je skupio više od šest hiljada lajkova, a vrlo su brzo i druge žene podijelile svoje ispovijesti o "trudničkom mozgu"

"Bila trudna, došla ispred Tunela Učka s istarske strane i pitala muža jel uzeo pasoše...u Rijeku smo išli", "Prošle godine kad sam bila trudna uđem u Konzum u kupovinu,vidim dečka puna kolica mlijeka i pomislim gle dečko sigurno puni police i zamolim ga da mi jedan karton mlijeka prebaci u moju košaru. Dečko je bio ljubazan, ali mi na kraju kaže 'ja kupujem sebi za kafić'. Umrla sam od srama", neke su od njih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije