Džinović: Koncert u Banja Luci ne bih održao ni po koju cijenu

Radiosarajevo.ba
Džinović: Koncert u Banja Luci ne bih održao ni po koju cijenu

Nakon otkazivanja prednovogodišnjeg koncerta u Banja Luci oglasio se i Haris Džinović koji je kazao da je samo ispoštovao svoju ugovornu obavezu i pojavio se pred organizatorom.

Podsjećamo, gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić izjavio je danas da će Grad, vjerovatno, ući u sudske sporove protiv organizatora skupa „Pravda za Davida“, koji su 30.decembra spriječili da se održe novogodišnji koncerti u Banjoj Luci, jer je time pričinjena znatna materijalna šteta.

Međutim gradonačelnika je demantirao Dzinović svojom izjavom za Pink.

“Koncert u Bosni je otkazan i oni imaju svoje razloge, znaju zašto. Ne može se ništa pisati sa mnom ovo nema veze zato što sam ja ispoštovao ugovornu obavezu, morao sam se pojaviti kod organizatora, ali koncert nisam htio da održim. Nisam se ni približio ni bini, niti bi ga održao ni po koju cijenu, nema smisla niti raditi pod takvim okolnostima, a nema smisla ni držati koncert u takvoj atmosferi”, naglasio je Džinović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije