Džentlmeni, gdje ste: Potez Jasona Momoe oduševio žene širom svijeta

Radiosarajevo.ba
Džentlmeni, gdje ste: Potez Jasona Momoe oduševio žene širom svijeta
Foto: Screenshot / Jason Momoa oduševio žene širom svijeta

Posljednjih godina svaka velika dodjela nagrada rezultira viralnim hitom, a upravo je to postao Jason Momoa nakon 77. Zlatnih globusa.

Glumac je na dodjelu došao u hlačama modne kuće Valentino i sakou Toma Forda, a gledatelji su tokom prijenosa odmah primijetili da je u jednom trenutku skinuo baršunasti sako zelene boje i ostatak dodjele proveo u crnoj potkošulji.

Iako je njegove obožavateljice očekivano oduševio prizor zgodnog 40-godišnjaka u potkošulji, još više ih je raspametio razlog zbog kojeg se Jason skinuo.

Jason Momoa oduševio žene širom svijeta - undefined

Foto: Screenshot: Jason Momoa oduševio žene širom svijeta

Nije to napravio kako bi se pohvalio svojim mišićima, nego je sako prepustio supruzi Lisi Bonet, kojoj je bilo hladno.

U trenutku kad je glumac Brian Cox hodao prema pozornici kako bi preuzeo svoju nagradu za ulogu u seriji „Succession“, kamere su ulovile Jasona i Lisu te se jasno vidjelo da se ona ogrnula suprugovim sakoom.

Jason je mnogo puta pokazao da je pravi džentlmen starog kova, a ovim potezom samo je to potvrdio.

„Zar ste sumnjali da on tip muškarca koji će vam dati svoju jaknu? Iskreno, ništa manje ne očekujem od njega“, komentirala je jedna obožavateljica glumca na Twitteru.

Jason Momoa is in a tank top because he gave his blazer to his wife Lisa Bonet as she was probably cold and he is a wonderful, lovely man. Also, dem arms. #GoldenGlobes pic.twitter.com/hb3WkDZIpH

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije