Džeko u Dubaiju sa Bogoljubom Karićem: Gdje god se sretnemo, svi smo naši

Radiosarajevo.ba
Džeko u Dubaiju sa Bogoljubom Karićem: Gdje god se sretnemo, svi smo naši
Naš bh. fudbalski reprezentativac i fudbaler Vučice kratak zimski odmor provodi na plažama Ujedinjenih Arapskih Emirata sa svojom porodicom i porodicom saigrača Senijada Ibričića.

Gdje god ode, naš reprezentativac privlači pažnju kako običnih građana, tako i onih koji imaju svoju ulogu u javnom životu.

Sa Edinom se fotografirao i Bogoljub Karić, kontroverzni srbijanski biznismen i bivši političar.

"Dragi moji, evo me u Dubaiju, večeras u poznatom restoranu Nusret, gdje sam se sreo sa Edinom Džekom, reprezentativcem BiH i fudbalerom Rome, inače našim zemljakom iz Sarajeva. Prepun restoran, mjesto se rezerviše nedjelju dana unaprijed, ali kad je kuhar najbolji onda i vrijedi čekati. 

Mi smo bili u punom sastavu, a i Edinova familija također! Mogli smo već tu da napravimo dva fudbalska tima, jedan Pećanci, a drugi Sarajlije!!! Snaga je u velikoj porodici. Naši ljudi iz bivše Jugoslavije, rasuti su svuda po svijetu, ali gdje god se sretnemo svi smo naši", napisao je Bogoljub Karić na svom zvaničnom Facebook profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije