Džeko i Ibričić napravili zgradu pored Splita

Radiosarajevo.ba
Džeko i Ibričić napravili zgradu pored Splita
Bivši igrač Hajduka Senijad Ibričić i Edin Džeko, reprezentativac BiH i prvotimac italijanske Rome, sa svojim su se porodicama uselili u luksuznu višespratnicu u Podstrani pored Splita.

Kako piše Slobodna Dalmacija, izgradnja ove zgrade vodila se pod investitorskom palicom njihove porodične kompanije „Dž. E. I.“ i započela početkom prošle godine.

Kako su fudbalske zvijezde zvijezde potvrdile, svoje inozemne adrese sada su zamijenili ovom podstranskom, pa će sa svojim najbližima od sada uživati u pogledu koji puca na Brački kanal.

"Split nam je oduvijek u srcima, tako da smo Edin i ja došli na ideju da bismo nešto mogli i sagraditi, te smo se onda odlučili na ovu prekrasnu destinaciju. Došli smo tu s porodicama, i sada ćemo biti na relaciji Split i gradovi u kojima igramo", kazao je za Slobodnu Dalmaciju susretljivi Senijad Ibričić, čija je želja još od hajdučkih dana bila preseljenje u Split.

Stanovi su prodajni, a kako je potvrdio, već ima dosta zainteresiranih kupaca. Uglavnom je to inozemna klijentela, no ima i „naših“.

Finansijske detalje ipak nam nisu otkrili, no s obzirom na cjelokupan izgled objekta, uređenje i lokaciju, sigurno da ove atraktivne kvadrate mogu priuštiti samo oni veoma dubokog džepa.

Riječ je o trosobnim stanovima, veličine oko 130 metara kvadratnih, iz kojih se pruža pogled na otoke i plažu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije