Đuro objavio fotografiju majke Fadile: Hvala ti za sve

Radiosarajevo.ba
Đuro objavio fotografiju majke Fadile: Hvala ti za sve
Foto:Instagram / Đuro u zagrljaju majke Fadile
Sarajevski glumac, reditelj i muzičar Branko Đurić Đuro proslavio je jučer 56. rođenan, a na veliko iznenađenje svojih fanova, na svom Instagram profilu objavio je fotografije svoje majke.

Jedna fotografija otkriva kako je popularni Đuro izgledao kao beba od godinu dana, dok druga pokazuje svjesnu i istinsku ljubav sina prema majci.

Bane i Fadila prije 55 godina i danas.... Ista ljubav“, napisao je Đuro koristeći hashtagove u kojima se zahvaljuje za sve ove godine, poručuje da mama sve zna, te da je majka za njega iznad svega.    

Đuro je imao samo jednu godinu kada mu je preminuo otac od karcinoma.

„Moj otac je imao samo 21 godinu kada je umro od karcinoma. Sanjao je o tome da bude glumac. Pisao je pjesme. Bio je dobar tip. Obožavao je Lorcu. Žao mi je da su početkom rata u Sarajevu izgorjele njegove pjesme zajedno s mojim stanom. Knjige, slike. Ja nemam slike iz djetinjstva i zato sam radostan da postoji Facebook, gdje mi moja raja iz djetinjstva pošalje pokoju fotografiju iz tog razdoblja“ izjavio je Đuro u jednom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Kada sam imao 14 godina njegva majka preudala za umjetnika Branislava Popovaca, koji je u Đurinom životu, također igrao važnu ulogu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije