Dua Lipa pjeva naslovnu numeru 25. filma o Jamesu Bondu

Radiosarajevo.ba
Dua Lipa pjeva naslovnu numeru 25. filma o Jamesu Bondu
Albanska pjevačica Dua Lipa odgovorila je na nagađanja da bi ona mogla da bude ta koja će otpevati naslovnu numeru narednog nastavka filmskog serijala od tajnom agentu 007.

Uspješna pjevačica, koja bi u subotu trebalo da nastupi i finalu nogometne Lige prvaka, već neko vrijeme je viđena kao neko ko bi mogao biti sljedeći izvođač u nizu poznatih pjevačica i pjevača koji su izvodili pjesme sa uvodne špice filmova o Jamesu Bondu.

Dua Lipa je trenutno prva na listi pretendenata za ovaj posao, ispred Adele, Eda Sheerana i Jessie J, piše NME.

U intervjuu za Billboard, pjevačica je komentirala ove glasine:

"Ne znam. Voljela bih to da uradim, ali neću to još uvijek uraditi. Ne bih željela da izbaksuziram cijelu stvar. Veoma bih voljela to da uradim."

Međutim, pjevač Ed Sheeran je prethodno otkrio da je njegova pjesma već spremna:

"Naslovnu temu za Bonda imam napisanu već nekih tri godine, za svaki slučaj. Neću da kažem kako se zove zato što bi neko mogao da je ukrade, ali je dobra - mnogo je dobra", istakao je on.

Naredni 25. film serijala o tajnom agentu 007 režirat Danny Boyle, a u ulozi Jamesa Bonda ponovo ćemo gledati Daniela Craiga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije