Dua Lipa ispod haljine dubokog proreza nije imala ništa

Radiosarajevo.ba
Dua Lipa ispod haljine dubokog proreza nije imala ništa

Slavna pjevačica Dua Lipa je vrlo lojalna, što je i pokazala kada je njen dečko Isaac Carew porekao da ju je prevario, uprkos postojanju  fotografskih dokaza, ona ga je primila nazad. Vjerovala mu je na riječ.

Carew se pravdao da je to pogrešno prikazano nakon objave inkriminirajući fotografija. Inače, par je prošle godine prekinuo jer nisu mogli uskladiti rasporede, a ne zato jer im je nedostajalo ljubavi i prisnosti. 

Carew je svojoj djevojci pružio podršku tokom događaja koji je u New Yorku u srijedu organizirao časopis V. Svima su oči ostale na Dua Lipi jer je na to druženje došla u izazovnoj haljini na tačkice ispod koje naočigled nije imala donje rublje, piše Daily Mail.

Ekstremno visoki prorez s desne strane haljine sezao je praktično do rebara, a fotografi su njezin svaki korak pozorno pratili. Dua Lipa je svoju haljinu upotpunila sa žutom beretkom i torbicom.

dua_lipa_profimedia1.jpg - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije