Drama u obitelji Kardashian, Kourtney: Stid me što sam dio vas

Radiosarajevo.ba
Drama u obitelji Kardashian, Kourtney: Stid me što sam dio vas
E! / Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian izjavila je kako je stid svoje "odvratne obitelji", tokom premijere petnaeste (...) sezone serije Keeping Up With The Kardashians.

Epizoda otkriva kako je Kourtney insistirala da više ne bude u showu, te da je sestri Kim u bijesu poručila da je "je***a p***a".

Napeta svađa, koja nije riješena, uzrokovala je da Kourtney ne dođe na darivanje za Kiminu bebu, zbog čega je Kim izjavila kako Kourtney ne priotizira svoju obitelj.

Navodno je Kim pokrenula sve kada je Kourtney odbila da pomjeri svoj raspored kako bi se slikali za božićnu fotografiju, kazavši joj: "Niko te neće na j****oj fotografiji, zato j****o idi."

Tako smo, osim podatka da sestre Kardashian ne prestaju psovati, saznali i kako se članovi jedne od trenutno najpoznatijih obitelji zapravo jedni prema drugima ophode. 

Kourtney je poslije izjavila i kako žali što je ikada pristala da bude u showu: "Da sam imala novca, ne bih ovo nikad uradila. Bila bih majka, to je ono što želim raditi. Krivnja koju nosim svaki dan, jer nisam kući kad moje dijete dođe iz škole. Ne radi zadaću...moje dijete pati!"

"Najiskrenije, kao da imamo odvratnu obitelj. Kao, stid me je biti dio ljudi koji...gadi mi se", rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije