Drake nikako da preboli raskid s J. Lo, posvetio joj pjesmu

Radiosarajevo.ba
Drake nikako da preboli raskid s J. Lo, posvetio joj pjesmu
Započeo je vezu s pjevačicom Jennifer Lopez (48) krajem 2016. i bili su nekoliko mjeseci skupa.

Par je potvrdio glasine objavivši na društvenoj mreži fotografiju na kojoj se grle.

j.lo_drake.jpeg - undefined

"Izgubio sam svoju aureolu 2010., 2017. sam izgubio J. Lo", stihovi su nove reperove pjesme repera Drakea (31) Diplomatic Immunity s albuma Scary Hours.

Drake se zaljubio u pjevačicu i bio je shrvan kada je upoznala bejzbolaša Alexa Rodrigueza te ga ostavila zbog njega. Lopez je brzo zaboravila mlađahnog, bivšeg dečka i uživala s Rodriguezom na Bahamima. 

Reper joj je tada posvetio pjesmu.

"Pijan sam joj noću slao ljubavne poruke, ali na stari broj pa su mi se vraćale", otkrio je Drake svoje ljubavne probleme.

Reper se od prekida oporavljao sa francuskom porno-zvijezdom Sophie Rosee Divine Brussaux pa su bili na zajedničkom putovanju u Holandiji. Par je brzo raskinuo, a tada su se pojavile glasine kako je Sophie zatrudnjela s Drakeom te je on tražio od nje da ode na pobačaj. Reper je demantirao sve i istaknuo kako ne postoje nikakve sms poruke koje bi to dokazale.

"Radi se o ženi s upitnom prošlošću. Priznala je da je bila istovremeno u više veza. Ona je samo jedna od brojnih žena koje lažu da su zatrudnjele sa mnom", ispričao je Drake i dodao da stvarno postoji ta mogućnost uvijek bi se pobrinuo da svoje dijete.

Drake je tokom veze s Lopez pjevao o bivšoj djevojci Rihanni, a u maju prošle godine je rekao kako je u vezi s pjevačicom Nicki Minaj. Tada je istaknuo kako mu je drago što su ponovno zajedno jer drukčije ne može.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije