"Dosso Dossi" Fashion show: Paris Hilton oduševljena Antalijom

Anadolija
"Dosso Dossi" Fashion show: Paris Hilton oduševljena Antalijom
Američka modna dizajnerica Paris Hilton tokom boravka u Antaliji izjavila je kako je Turska veoma dobar domaćin, te da su ljudi gostoprimljivi.

O modnom showu "Dosso Dossi" čijom će pistom proštetati popularne manekenke govorio je Hikmet Eraslan, predsjedavajući Upravnog odbora showa "Dosso Dossi".

Eraslan je na sastanku kazao kako se na taj način doprinosi promociji Antalije i Turske. Podsjetio je kako će na ovogodišnjem showu nastupiti i Paris Hilton.

”Mi kao Dosso Dossi Fashion show već nekoliko godina imamo značajne organizacije. Ove organizcije s kojim radimo nam daju snagu. Prošle godine smo organiziranim aktivnostima stavili Tursku u centar pažnje 420 miliona ljudi“, kazao je Eraslan.

Paris Hilton je podsjetila na važnu ulogu showa "Dosso Dossi" u svijetu mode. Kazala je kako je sretna što je dio te organizacije.

”Sretna sam što sam ovdje. Na veoma lijep show ćemo ostaviti svoj pečat”, kazala je Hilton koja je oduševljena cipelama i odjećom s proba.

Podsjetila je kako je i ranije dolazila u Tursku, a putovanje u tu zemlju savjetovala je i svojim prijateljima. Hilton je u Antaliju doputovala s zaručnikom glumcem Chrisom Zylkom, a nakon vjenčanja planiraju i sa djecom dolaziti u Tursku.

Posebno joj se dopao obilazak Bosforom, a voli posjećivati i Kapali čaršiju.

”Volim se i zabavljati u Istanbulu“, kazala je Hilton. 

Ona je govorila i budućim planovima, kako u privatnom tako i poslovnom životu.

”Imam brendove od parfema do cipela, želim ih proširiti i razviti“, rekla je Hilton.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije