"Dokaz da pare ne mogu da kupe stil": Kylie dečku čestitala rođendan billboardom

Radiosarajevo.ba
"Dokaz da pare ne mogu da kupe stil": Kylie dečku čestitala rođendan billboardom
Instagram / Ilustracija

Svi imaju svoj način čestitanja rođendana dečku ili djevojci, a najmlađa članica klana Kardashian-Jenner svakako je pokazala da je originalna.

Kyle (21) je partneru Travisu Scottu (27) odlučila posvetiti čitav billboard na kojem je fotografija nje i njihove kćerke Stormi (1). 

Reper za nekoliko dana slavi 28. rođendan, no na Twitteru se već pojavila fotografija billboarda kojim mu najmlađa samoostvarena milijarderka prema Forbesu unaprijed čestita.

Kylie dečku čestitala rođendan billboardom - undefined

Instagram: Kylie dečku čestitala rođendan billboardom

Kako pišu strani mediji, billboard je smješten na uglu jednog od najprometnijih raskrsnica u Zapadnom Hollywoodu.

Otkako je fotografija "osvanula" na društvenim mrežama, podijelila je mišljenja. Neki njezinu gestu smatraju slatkom, dok drugi smatraju da je ipak pretjerala.

"'Novac nikada nije mogao kupiti ukus. Uostalom, gdje je Travis na slici koja je njemu posvećena? Opet se sve vrti oko Kylie i njenog ega', 'Ovo je tako ocrtano i čini me ljutitom. Svijet umire, a novac se troši na je*eni billboard. Ne mogu podnijeti ovu djevojku'" - neki su od komentara na internetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije