Dok druge kriju kao zmija noge: Slavne dame otkrile da su išle pod nož

Radiosarajevo.ba
Dok druge kriju kao zmija noge: Slavne dame otkrile da su išle pod nož
Foto: Instagram / Kylie Jenner se slikala za Playboy

Plastična hirurgija za neke je i dalje tabu tema, no ne i za ove poznate dame.

I dok mnoge javne osobe uporno poriču da su radile na sebi iako se to vidi iz aviona, one su o svojim korekcijama progovorile iskreno i javno, i to uglavnom s ciljem da to konačno prestane biti tabu. Evo koje slavne dame se ne boje priznati da su zbog izgleda išle po nož (ili barem na injekcije), a otkrijte i šta su tačno radile na sebi:

Kylie Jenner

Kylie je još 2016. godine, kad joj je bilo nepunih 20 godina, na svojoj aplikaciji priznala da je povećala usne filerima.

"Za sada imam samo filere u usnama. No držim se one 'nikad ne reci nikad'. Ako ikad budem nesigurna oko nekog drugog dijela svog tijela, vjerojatno ću ga promijeniti", napisala je tada Kylie, a ove je godine u intervjuu za časopis Paper priznala i da je filere ubrizgala i u neke druge dijelove lica, no nije naglasila u koje.

Chrissy Teigen

 

Iskrena i urnebesna Chrissy Teigen nema dlake na jeziku i nije ju briga što će drugi misliti o njoj, što je dokazala i snimkom svojeg tretmana botoksom koju je objavila na Instagramu. Manekenka je otkrila da redovno ubrizgava botoks, no ne u lice, već u pazuhe jer to sprječava pretjerano znojenje. No 2017. godine otkrila je i da je bila na liposukciji kako bi se riješila sala iz nadlaktica.

Cindy Crawford

 "Neću vam lagati, nakon određene dobi kreme djeluju samo na teksturu kože dok se za održavanje njezine elastičnosti mogu osloniti samo na vitaminske injekcije, botoks i kolagen", otkrila je Cindy Crawford u intervjuu za InStyle.

"Vodim jednostavan i zdrav život što također čini čuda za moj izgled. Pijem puno vode, pazim što jedem, redovno vježbam... No za kvalitetu svoje kože mogu zahvaliti plastičnoj kirurgiji", pojasnila je, prenosi Index.

Cardy B

Reperica otvoreno priča o svemu pa nije iznenađujuće da je priznala i sve zahvate koje je radila na sebi. U jednom videointervjuu 2017. otvoreno je pričala o svojim implantatima u grudima i ilegalnim injekcijama za povećanje stražnjice kojima se podvrgla prije nego je postala bogata i slavna. Ranije ove godine priznala je i da je bila i na liposukciji jer se htjela što prije riješiti kilograma koje je nakupila u trudnoći.

Kris Jenner

Obožavatelji realityja "Keeping Up With the Kardashian" sigurno još dobro pamte epizodu iz 2011. godine u kojoj je Kris obavila facelifting pred kamerama uoči drugog vjenčanja njene kćerke Kim Kardashian.

Kaley Cuoco

Penny iz serije "Teorija velikog praska" je 2016. godine u intervjuu za Women's Health izjavila da je "povećanje grudi jedna od njenih najboljih odluka u životu". Također je otkrila i da je operirala nos te da redovito odlazi na tretmane filerima.

"Ne radim to zbog drugih, nego zbog sebe, kako bi se osjećala bolje i samouvjerenije", izjavila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije