Dino Merlin govorio o trenutku kada je prvi put vidio suprugu Amelu

Radiosarajevo.ba
Dino Merlin govorio o trenutku kada je prvi put vidio suprugu Amelu
Foto: Facebook / Dino Merlin i supruga Amela

Jedan od najpopularnijih bosanskohercegovačkih pjevača Dino Merlin poznat je u javnosti po tome da ne govori često o svom privatnom životu. No u emisiji Premijera  na Pinku govorio je o trenutku kada je prvi put vidio svoju suprugu Amelu.

Kako se navodi u emisiji, o ljubavi pjeva i piše, ali o Ameli sa kojom je zajedno četiri decenije u skladnoj i harmoničnoj zajednici ne govori često.

"Čovjek mora da ima sreće da bi naišao na pravu osobu, mi smo imali sreću da smo bile dvije srodne duše koje su zatvorile vrata i ušle u tu sobu i još uvijek su u toj sobi. Nažalost, nemaju svi ljudi sreću da upoznaju partnera za cijeli život. Ludost koju sam napravio u stvari je da sam u 17. godini počeo ozbiljno da se zabavljam, mislio sam da sam za tu ženu najvažnija osoba i da mogu da joj pružim sve", rekao je Merlin.

"A to je ludost jer sam ja imao samo imaginaciju i strašnu želju da joj to pružim, a kad imate želju, baš jaku želju, onda vam se to i ostvari", rekao je Merlin dodavši kako su se počeli zabavljati u 18. godini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije