Deen nazdravlja s bivšom djevojkom Damira Džumhura

Radiosarajevo.ba
Deen nazdravlja s bivšom djevojkom Damira Džumhura
Fuad Backović Deen je već neko vrijeme u Americi, a on je u Los Angelesu stekao i veliki broj prijatelja.

To su ljudi iz svijeta muzike, mode, dizajneri, a on svakodnevno pokazuje putem Instgrama gdje je i šta radi.

Tako je u prošli petak objavio na svom Instagramu fotografiju na kojoj nazdravlja s Dejanom Živković, bivšom djevojkom Damira Džumhura.

 

A post shared by Fuad Backović DEEN (@deenvoice) on

Podsjećamo, Damir Džumhur je raskinuo ljubavnu vezu sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković početkom februara.

Prema informacijama koje je Radiosarajevo.ba nezvanično saznao tada, do raskida je došlo nakon Australian Opena, gdje je Damir zaustavljen u trećem kolu nakon poraza od Rogera Federera.

"Ova informacija je tačna. Dejana i Damir više nisu zajedno. Ipak, on je trenutno na europskoj turneji i smatra da mu je tenis mnogo važniji, te se dobro nosi sa prekidom", potvrdio je naš izvor.

Podsjetimo i to, prve zajedničke fotografije Dejane i Damira procurile su početkom jula 2017. godine, a uskoro je obznanjeno da je njihova veza počela mjesec dana ranije. Dejana je bila njegov vjerni pratilac na brojnim turnirima tokom prošle godine, kada je Džumhur napravio historijske uspjehe za bh. tenis, te su mnogi isticali kako je ona "krivac" za sjajne partije bh. tenisera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije