Preminula Debbie Reynolds, dan nakon kćerke Carrie Fisher

Radiosarajevo.ba
Preminula Debbie Reynolds, dan nakon kćerke Carrie Fisher
Samo dan nakon Carrie Fisher preminula je i njena majka, također proslavljena glumica, Debbie Reynolds.

Kako pišu strani mediji 84-godišnjoj Debbie je pozlilo dok je sa sinom Toddom Fisherom u njegovoj kući na Beverly Hillsu dogovarala detalje Carriena sprovoda. Hitna pomoć odvezla je oko 13 sati, a nekoliko sati kasnije je objavljeno da je preminula.

"Toliko mi nedostaje. Želim biti s Carrie", rekla je sinu nekoliko sati prije smrti, prenosi TMZ.

Debbie se od kćeri oprostila i na društvenim mrežama gdje je zahvalila svima na "mislima i molitvama koji je sada vode prema sljedećem koraku".

Izvori bliski porodici, prenosi 24.sata, kažu kako je Debbie ove godine imala nekoliko moždanih udara i zdravlje joj je bilo narušeno, a smrt kćeri jednostavno nije mogla podnijeti.

Podsjećamo, Carrie Fisher imala je srčani udar 15 minuta prije no što je avion,  u kojem se vozila iz Londona u Las Angeles, sletio. Kada je avion sletio, glumica je hitno hospitalizirana te je bila u teškom stanju. Tokom njenog boravka na intenzivnoj njezi, mnogi njeni kolege na društvenim mrežama pozvali su fanove da se mole za njeno zdravlje. No, Fisher je izgubila bitku.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije