David Beckham iznenadio fanove: Obukao se kao Elton John

Radiosarajevo.ba
David Beckham iznenadio fanove: Obukao se kao Elton John
Foto: Instagram / David i Victoria Beckham nastavili odmor na jahti Eltona Johna

Nakon ljetovanja s djecom na jugu Francuske, David i Victoria Beckham nastavili su odmor na jahti Eltona Johna s pjevačem i njegovim suprugom Davidom Furnishem.

Na svojim Instagrama svi su podijelili po nekoliko fotografija s njihovog zajedničkog odmora na kojima je najviše pažnje privukla Victoria u elegantnoj bijeloj haljini kojoj se David narugao.

 David i Victoria Beckham nastavili odmor na jahti Eltona Johna  - undefined
Foto: Instagram: Victoria Beckham 

No Davidovo izrugivanje palo je u drugi plan nakon što je Victoria objavila njegovu fotografiju na kojoj ne izgleda kao on, ali zato neodoljivo podsjeća na svog poznatog prijatelja. 

"Ovo je sve!" napisala je bivša Spajsica u opisu uz hešteg "Rocketman" koji nije ni bio potreban da bismo zaključili da je David inspiraciju za svoj look pronašao u Eltonu Johnu. Fotka je u kratkom roku prikupila stotine hiljada lajkova, a ako je suditi prema komentarima ispod nje, čini se da su fanovi oduševljeni Davidovim makeoverom. 

Nogometaš je pozirao u svilenoj Versace košulji sa zlatnim printom i velikim šljokičastim Gucci naočalama, a složit ćete se da i u ovom izdanju izgleda iznenađujuće dobro. Izgleda da David može isfurati što god poželi!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije