Slavi rođendan: Čola voli misterioznu Sandu već 18 godina

Radiosarajevo.ba
Slavi rođendan: Čola voli misterioznu Sandu već 18 godina
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Zdravko Čolić

Legendarni Zdravko Čolić slavi 68. rođendan. Miljenik ženske publike na području bivše Jugoslavije ne stari i njegov šarm ne blijedi, što dokazuju broj žena i njihove reakcije na njegovim koncertima. Pjevač kojem je na pozornicu doletjelo stotine ženskih grudnjaka posljednjih 18 godina živi povučenim porodičnim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić, koja se nikada ne pojavljuje u medijima.ž

Supruga Zdravka Čolića rijetko se pojavljuje: Kako mu je Aleksandra ukrala srce

Gotovo niko ne zna kako izgleda Čolina žena, a istu stvar rade i njegove kćerke Una i Lara koje je pjevač dobio u braku s Aleksandrom. Kako je jedna žena uspjela uloviti najvećeg zavodnika u Jugoslaviji, pjevač je objasnio u jednom intervjuu.

"Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli hodati. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige", rekao je pjevač o Aleksandri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije