Damir Džumhur nakon raskida s djevojkom zapjevao "Nije život jedna žena"

Radiosarajevo.ba
Damir Džumhur nakon raskida s djevojkom zapjevao "Nije život jedna žena"

Nakon što je najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur , prema nezvaničnim informacijama od prijatelja bliskim njemu, raskinuo ljubavnu vezu sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković, Džumhur je u borbi za polufinale ATP turnira u Montpellieru jučer poražen od Richarda Gasqueta.

Ubrzo nakon toga na društvenim mrežama se pojavila snimka na kojoj je Džumhur zapjevao nekoliko pjesama, a među ostalim i "Nije život jedna žena". Uveliko se špekulira da je ova pjesma bila upućena njegovoj, sada već bivšoj, djevojci.

Uz to je i sarkastično poručio "Za Zvezda granda sam kažu, ništa od tenisa".

Inače, Dejana je sa svog Instagram profila obrisala sve zajedničke fotografije donedavno zaljubljenog para

Prema informacijama koje je Radiosarajevo.ba jučer nezvanično saznao, do raskida je došlo nakon Australian Opena, gdje je Damir zaustavljen u trećem kolu nakon poraza od Rogera Federera.

"Ova informacija je tačna. Dejana i Damir više nisu zajedno. Ipak, on je trenutno na europskoj turneji i smatra da mu je tenis mnogo važniji, te se dobro nosi sa prekidom", potvrdio je naš izvor.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije