Culkin otkrio istinu o odnosu s Jacksonom: Sada je pravo vrijeme da progovorim

Radiosarajevo.ba
Culkin otkrio istinu o odnosu s Jacksonom: Sada je pravo vrijeme da progovorim
PrtScr / Michael Jackson sa djecom

Macaulay Culkin bio je najveća dječja zvijezda devedesetih i blizak prijatelj Michaela Jacksona, za kojeg sve više ljudi tvrdi da je bio pedofil predator.

U dokumentarcu Leaving Neverland o Jacksonovom zlostavljanu progovorile su dvije njegove žrtve, Wade Robson i James Safechuck, koji su ispričali da ih je kralj popa seksualno zlostavljao dok su bili dječaci.

Često se u takvu vezu s Jacksonom dovodio i Macaulay Culkin, a glumac je sada odlučio reći pravu istinu o svom odnosu s pjevačem. Culkin je dao intervju za Esquire i odgovorio na pitanje koje je mučilo sve medije.

„Ovako, započet ću odmah s jedinom istinom - nikad mi ništa loše nije napravio. Nikad ga nisam vidio da išta loše radi. Nemam zašto skrivati istinu, pogotovo sada kad se o tome govori, a on je mrtav“, započeo je Culkin.

„Sada je pravo vrijeme da progovorim i da imam što reći, rekao bih sada. Nikad mi ništa nije napravio i nisam ga vidio da bilo što loše radi“, ponovio je Culkin.

Culkin je u intervjuu ispričao da je sreo glumca Jamesa Franca nakon što je izašao dokumentarac o zlostavljanju na imanju Neverland, a glumac ga je pitao što misli o tome i bi li htio razgovarati o Jacksonu.

Culkin ga je odbio.

Macaulay Culkin i Michael Jackson upoznali su se nakon što je dječak postao zvijezda filma Sam u kući. Glumio je u njegovom spotu Black and White i često boravio na imanju Neverland. Posljednji put vidjeli su se 2005. godine, na suđenju Jacksonu za pedofiliju, prenosi Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije