Crna pantera proslavila 33 godine u modnoj industriji

Radiosarajevo.ba
Crna pantera proslavila 33 godine u modnoj industriji
Foto: Instagram / Naomi Campbell

Naomi Campbell proslavila je ovog mjeseca 33 godine karijere u modnoj industriji, ali i poslije svega kaže kako nema vremena za gubljenje. 

Tokom svih godina rada, legendarna manekenka je imala nebrojeno modnih revija, krasila je više od 800 novinskih naslovnica, gostovala u brojnim emisijama i video spotovima. Nedavno je u svoj CV dodala još jednu stavku kada je postala novo zaštitno lice Chanel J12 kampanje.

"Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali evo me danas proslavljam 33 godine u modnoj industriji. Osjećam se blagoslovljena i izuzetno zahvalna Bogu. Hvala mojoj majci Valerie Morris što je vjerovala u snove trogodišnje djevojčice i što mi je dopustila da budem ono što jesam. Tvoja ljubav i podrška bile su uz mene u dobrim i teškim vremenima. Volim te mama", napisala je Campbell. 

Ona se također zahvalila porodici i prijateljima koji su bili uz nju na njenom dugogodišnjemputovanju.

"Idem iz aviona u avion i letim iz grada u grad, gotovo svakodnevno. Prijatelji mi uvijek govore da usporim i odmorim se, ali moja vizija u karijeri je kristalno jasna i ja imam misiju, misiju koja njeguje novu generaciju, misiju koja osigurava da moja industrija, modna industrija, bude mjesto koje je raznoliko i jednakih mogućnosti te misija da promijenim percepciju velikog kontinenta Afrike", napisala je manekenka na Instagramu. Naomi na kraju posta dodaje kako će se odmoriti kad Bog to bude želio, a do tada ne planira odustajati. 

Podsjećamo, Campbell je prvi javni nastup imala sa sedam godina kada je glumila učenicu u videospotu pjesme Boba Marleyja Is This Love.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije