Charlize Theron na svjetskoj premijeri svog filma u grudnjaku

Radiosarajevo.ba
Charlize Theron na svjetskoj premijeri svog filma u grudnjaku
Svjetska premijera flma "Atomic Blond" u kojem glavnu žensku ulogu igra prelijepa Charlize Theron održana je prije dva dana u Berlinu.

Na premijeri ovog filma Theron se pojavila u jednostavnoj ili bolje rečeno oskudnoj kombinaciji modne kuće Dior.

Kako bi izgledala elegantnije glumica je nosila bijele salonke i dijamantni nakit. Njenu odjeću za ovu važnu priliku činio je Diorov grudnjak i suknjica.

Jasno je da ova četrdesetjednogodišnja glumica može sebi priuštiti ovakvu kombinaciju kada izgleda bezprijekorno. No, neki će ipak prokomentirati kako je za svjetsku premijeru mogla mnogo bolje.

Atomic Blonde predstavlja ekranizaciju hladnoratovske špijunske grafičke novele “The Coldest City” za koju su zaslužni pisac Antony Johnston i ilustrator Sam Hart. Film je režirao David Leitch.

Osim Theronove koja portretira špijunku britanske obavještajne službe Lorraine Broughton, a koja stiže u Berlin kako bi riješila zavjeru koja je rezultirala ubistvom jednog tajnog agenta, pojavljuje se i škotski glumac James McAvoy (The Last King of Scotland, Split) kojem je dodijeljena uloga prvog čovjeka berlinske policije.

Zajedno će biti upleteni u smrtonosnu špijunsku igru. Ostatak glumačke postave čine John Goodman, Sofia Boutella, Til Schweiger, James Faulkner, Eddie Marsan, Roland Møller, Bill Skarsgård, Barbara Sukowa i Johannes Johannesson. Nakon svjetske premijere film će u kino distribuciju 28. jula.

Kako je bilo na snimanju ovog filma pogledajte u videu koji je Theron objavila na svom Instagram profilu. 

 
 

Best way to win a fight? Fight like a girl. #AtomicBlonde @atomicblondemovie

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije