Catherine Zeta-Jones: Nije mi žao što sam bogata, zgodna i uspješna

Radiosarajevo.ba
Catherine Zeta-Jones: Nije mi žao što sam bogata, zgodna i uspješna
Uspješna američka glumica Catherine Zeta-Jones dobro zna ko je i što želi. U intervjuu za The Minor osvrnula na svoju karijeru te na životni put koji ju je stvorio osobom kakva je danas.

"Ako sam nešto promijenila, onda je to stav prema skromnosti. Nisam više skromna osoba. Dosta mi je toga", priznala je glumica.

"Žao mi je što sam bogata, udana za filmsku zvijezdu i što izgledam dobro. Ne, nije mi žao. Imam sretnog i zdravog muža te dvoje prekrasne djece i neću biti skromna više oko takvih stvari", nastavila je Catherine. 

Catherine_zeta_Jones_FB5.jpg - undefined

 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones

Također, dodala je kako je došla iz porodice gdje se rad veoma cijeni te da se neizmjerno trudila kako bi došla do ove pozicije gdje danas stoji.

"Počela sam se baviti glumom jako mlada, a postala sam uspješna jer sam bila neustrašiva. Uz to, nikad se nisam pitala što ljudi misle o meni", zaključila je. 

Zeta-Jones je majka dvoje djece s dugogodišnjim suprugom glumcem Michaelom Douglasom, a smatra kako će i oni sigurno postati uspješni jednog dana.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije