Buduća princeza Meghan Markle odriče se najveće ljubavi

Radiosarajevo.ba
Buduća princeza Meghan Markle odriče se najveće ljubavi
Twitter / Meghan Markle i princ Harry
Špekulacije oko službene objave zaruka princa Harryja i Meghan Markle ne posustaju već mjesecima, posebno otkada su prije nekoliko sedmica prvi put viđeni skupa u javnosti.

Stručnjaci tvrde i kako je jedan od uslova za ulazak u kraljevsku porodicu taj da se lijepa glumica potpuno odrekne svoje karijere, a ona je navodno već počela raditi na tome.

Izgleda kako se u životu Meghan Markle polako, ali sigurno događaju neke značajne promjene, koje mediji najavljuju već neko vrijeme. 

Meghan Markle i princ Harry - undefined

Naime lijepa Amerikanka, koja je već preko godinu dana u velikoj ljubavi s britanskim princem Harryjem, ujedno je njegova najizglednija buduća supruga. 

Iako službene potvrde zaruka još uvijek nema, sa sigurnošću se zna da je jedan od uslova ulaska u kraljevsku porodicu prestanak s glumom i odlazak iz svijeta Hollywooda.

"Meghan zna da se ne može istovremeno baviti glumom i djelovati kao princeza i zato će rado žrtvovati svoju dosadašnju karijeru radi ljubavi", govori izvor blizak 36-godišnjakinji te dodaje kako je svoj odlazak iz serije Suits već najavila šefovima. 

Navodno Meghan, koja u advokatskoj seriji igra lik Rachel, u osmoj sezoni više nećemo gledati jer će se ona za to vrijeme baviti humanitarnim radom u kojem istinski uživa.

Dok se Meghan oprašta s dugogodišnjim kolegama i glumačkim životom, princ s druge strane bira mjesto na kojem će živjeti sa svojom odabranicom te uskoro zasnovati porodicu.

Meghan Markle i princ Harry - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije