BRAVOOO!!! Ilma Karahmet pobijedila u finalu showa “Zvijezde”

Radiosarajevo.ba
BRAVOOO!!! Ilma Karahmet pobijedila u finalu showa “Zvijezde”
Foto: 24sata.hr / Ilma Karahmet pobijedila u finalu RTL-ovog showa “Zvijezde”
lma Karahmet, djevojka koja je postala regionalno poznata nakon učešća u “X Factoru” prije pet godina, pobjednica je muzičkog showa “Zvijezde” koji se emitirao na hrvatskoj televiziji RTL.

Zanimljivo je da je uoči večerašnjeg finala, portal Index.hr objavio svoju anketu u kojoj je Ilma osvojila ubjedljivo najviše glasova čitatelja.

“Ako se ukus žirija showa Zvijezde slaže s ukusom čitatelja Indexa, u showu će pobijediti Ilma Karahmet, koja je odavno očarala Balkan”, napisali su novinari Indexa i objavili rezultate ankete prema kojima je Ilma dobila čak 44 posto glasova.

Ilma Karahmet pobijedila u finalu RTL-ovog showa “Zvijezde” - undefinedFoto: 24sata.hr / Ilma Karahmet pobijedila u finalu RTL-ovog showa “Zvijezde”

Žiri je 18-godišnju Ilmu Karahmet proglasio novom pjevačkom zvijezdom i dobitnicom novčane nagrade od 100 hiljada kuna (oko 25.000 KM). 

Karahmet je večeras prvo izvela pjesmu Hurt (Christina Aguilera) i rasplakala članice žirija Ninu Badrić i Andreu Andrassy te dobila maksimalnih 25 poena od petočlanog žirija kojeg su, pored navedenih dama, još činili Jacques Houdek, Tonči Huljić i Petar Grašo. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije