Brat K. Spaceya: Gori je od oca, koji me je silovao, a s majkom je imao čudan odnos

Radiosarajevo.ba
Brat K. Spaceya: Gori je od oca, koji me je silovao, a s majkom je imao čudan odnos

Nakon što su ga otpustili iz hit televizijske serije "Kuća od karata" zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, Kevinu Spaceyu (58) ni danas ne ide ništa bolje.

Njegov stariji brat Randy Fowler (62) upravo je objavio knjigu o svom djetinjstvu s oskarovcem u kojem otkriva strašno zlostavljanje koje je trpio od njihovog oca, prenosi The Sun.

"Cijeli život mislio sam da sam štitio Kevina od našeg monstruoznog oca, kojeg sam zvao stvorenje,  ali ispostavilo se da je on još gori od njega. Sjedio je na svom tronu i iskorištavao ljude koristeći svoj novac i moć. Čuo sam da se prijavio u neku kliniku za liječenje ovisnosti o seksu. Mislim da je u krivoj zgradi - stvar je puno ozbiljnija od toga", rekao je Randy. Njihov otac seksualno ga je zlostavljao godinama.

Jednom je htio upucati svog zlostavljača oca te sakrio u ormar s pištoljem, ali otac nikad nije otvorio vrata ormara. Fowler kaže da bi ga sigurno ubio da je imao priliku jer je bio psihički uništen. Randy tvrdi i kako je Kevin imao čudno blizak odnos s majkom koji mu nikad nije bio jasan.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije