Brak sa Sandalom puca: Emina Jahović ponovo sa sinom srpskog tajkuna?

Radiosarajevo.ba
Brak sa Sandalom puca: Emina Jahović ponovo sa sinom srpskog tajkuna?
Instagram / Emina Jahović
Njihova obnovljena bliskost možda ne bi bila zanimljiva da mediji već duže vrijeme ne špekuiraju da je njen brak s turskom muzičkom zvijezdom Mustafom Sandalom u krizi.
Emina Jahović - undefined

Emina Jahović ponovo je bliska s bivšim momkom Markom Miškovićem, prenosi Kurir.rs

Pjevačica, za koju turski mediji tvrde da se razvodi, viđena je u Beogradu sa sinom biznismena Miroslava Miškovića, s kojim je bila u vezi prije desetak godina.

"Marko i Emina su se ludo voljeli. Njihova ljubav je bila toliko velika da su željeli da i na tijelu imaju njen trag. Naime, Marko je istetovirao Eminino ime na hebrejskom jeziku, kao i pjevačica njegovo. Čak su planirali i brak, ali je njihova veza naprasno pukla. Svako je otišao na svoju stranu, godinama se nisu čuli ni vidjeli, sve donedavno kad su se ponovo sreli", prenosi Kurir riječi izvora bliskog Emini. 

Reklama za njen novi album Dalje emitira se u okviru reklamnog bloka Ubica mog oca, čiji je Marko producent.

"Budući da su opet bliski, ne čudi što se njen novi album reklamira u okviru trenutno najgledanije domaće serije", navodi Kurirov izvor. 

Njihova obnovljena bliskost možda ne bi bila zanimljiva da mediji već duže vrijeme ne špekuiraju da je njen brak s turskom muzičkom zvijezdom Mustafom Sandalom u krizi

"Ona na sve načine pokušava to sakriti, ali istina je da im ne cvjetaju ruže. Oni ne žele da prave skandale zbog sinova Jamana i Javuza, jer su im djeca na prvom mjestu. Do ove godine Emina je išla na zimovanje s Mustafom i sinovima, ali to se promijenilo. Njen muž je u januaru zimovao u Turskoj, a nakon toga je pjevačica bez muža otputovala s djecom u Austriju", završava izvor. 
Emina Jahović - undefined

Emina nije davala izjave na ovu temu.

Podsjetimo, nakon što su raskinuli, Emina je u samo jednom intervjuu dala izjavu o Marku, dok se on nikad tim povodom nije oglašavao.

"Marko i ja smo zasad samo dobri drugari. Moj budući momak mora da pređe mnoge prepreke da bi me osvojio. Ako se između Marka i mene jednog dana nešto i desi, sigurno je da to neću kriti", izjavila je Emina 2006. godine za magazin Svet. 

Biznismen je u javnosti poznat kao zavodnik, a Emina nije prva pjevačica s kojom je bio u vezi. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije