Brak Justina Timberlakea i Jessice Biel bio savršen, a onda je uhvaćen s drugom

Radiosarajevo.ba
Brak Justina Timberlakea i Jessice Biel bio savršen, a onda je uhvaćen s drugom

Sedmogodišnji brak Justina Timberlakea i Jessice Biel izgledao je savršeno sve do trena kad je on snimljen kako tokom večernjeg izlaska drži za ruku kolegicu Alishu Wainwright.

30-godišnja Alisha viđena je kako dodiruje koljeno pjevača, nakon čega je on nju uhvatio za ruku i nježno je milovao. Par je snimljen oko ponoći kako razgovaraju i piju u jednom baru u New Orleansu na pauzi od snimanja filma "Palmer" u kojem glume ljubavnike.

The Sun piše da je 38-godišnji Justin te večeri dosta popio te je bio nestabilan na nogama.

Ranije prošle sedmice snimljen je s vjenčanim prstenom, no tokom izlaska s kolegicom nije ga nosio. S Jessicom ima četverogodišnjeg sina Silasa.

Paparazzi su nakon snimljenih Justinovih nježnih dodira pokušali uloviti Jessicu u javnosti. Kad se konačno pojavila, tabloidi su se raspisali da izgleda "užasno", iako to baš nije bila istina. Na pitanje o preljubi samo se nasmijala. Ipak, primijetili su da ona i dalje nosi vjenčani prsten.

Zasad se o ovoj temi ne oglašavaju ni njihovi agenti.

Justin i Jessica upoznali su se 2007. na njegovoj rođendanskoj proslavi. Nekoliko mjeseci kasnije javno su priznali svoju vezu. Četiri godine kasnije su prekinuli, ali su ostali prijatelji.

Ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugog pa su se pomirili nekoliko mjeseci kasnije.

Vjenčali su se 2012. godine, a tri godine kasnije postali su roditelji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije