... / Bradley Gunn napušta scenu: Najomiljeniji rejver kreće u novo poglavlje u životu

15. 03. 2019. u 12:30:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Bradley Gunn, pojedinac koji je izgradio reputaciju najomiljenijeg svjetskog rejvera, objavio je da je njegovo vrijeme kao Bradley Gunn Raver došlo do kraja.

Priča o usponu Bradleya Gunna Ravera je inspiracija. Živeći s Aspergerovim sindromom, Bradley se često borio u društvenim okruženjima i nosio se sa problemima samosvijesti. Srećom, pronašao je svoje rješenje: topli zagrljaj klupske scene.

Oblačeći svoje ikonske rave naočale, tajice, majicu s vlastitom brendom i promovirajući svoju mantru "Love Life and Rave“, neumorni, trezveni plesač postao je internet senzacija.

Obišao je svijet kako bi se povezao sa partijanerima, pričao o blagodatima plesa za mentalno zdravlje te se družio s nekim od najvećih imena u industriji, Bradley Gunn Raver pomogao je brojnim ljudima da se ponovno povežu s muzikom.

U postu na Facebooku, Bradley Gunn objašnjava svoje razloge zbog kojih je ostavio svoje usvojeno ime, objašnjavajući kako se "više ne osjeća zadovoljnim samo plešući", a zadivljujuća stvar koju je stvorio, na neki način je postala njegov "vlastiti zatvor".

Tvrdi da je zahvalan za svoja iskustva kao Bradley Gunn Raver, ali treba preći na sljedeće poglavlje u svom životu.

Njegova zarazna plesna energija i dostignuća ostaju kao nadahnuće za mnoge rejvere.

NEMA KOMENTARA