Brad Pitt se povlači iz glume?

Radiosarajevo.ba
Brad Pitt se povlači iz glume?
IMDb / Brad Pitt

Brad Pitt želi se nakon ovog želi povući iz glume. Poznati glumac je priznao da je Hollywood "igra za mlade".

Oskarovac već neko vrijeme nije u centru filmskih zbivanja, jer je odlučio da treba sve manje i manje glumiti. Pitt ne planira u potpunosti napustiti Hollywood, već želi da se fokusira na produkciju.

"Zaista uživam kada se nađem iza kamere, sa producentske strane", izjavio je Brad za GQ .

Svi oni koji vole njegovu glumu su veoma razočarani kada je rekao da se samom glumom neće više toliko baviti.

"Sve manje glumim. Zaista smatram da je to igra za mlade, nije da kažem da nema mjesta za starije likove, samo mislim da to tako prirodno ide", dodao je glumac.

Govorio je i o novim platformama za filmove i serije za koje smatra da su dobre jer otkrivaju koliko ima talentovanih pisaca i reditelja, koji zahvaljujući stranicama poput Netflixa, imaju priliku da se pokažu.

"Volim da mislim da ima mjesta za sve. Ali može biti da sam 'dinosaurus', a da toga nisam ni svjestan. A kometa bi svakog časa mogla udariti", rekao je Pitt i dodao da je radoznao kakva je sudbina filma i koji će "oblik" na kraju imati.

Dugo iščekivani projekat ovog pedesetpetogodišnjaka ćemo već sledjećeg mjeseca moći gledati u kinimma. A pored Brad Pitta u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu", glume Margot Robbie i Leonardo DiCaprio, za kojeg je rekao da divno biti njegova "kategorija".

Stigao je: DiCaprio i Brad Pitt u novom Tarantinovom filmu

"Sam rad sa Tarantinom me je privukao, kao i ostale", rekao je Pitt, te dodao:

"On je tako originalan glas u leksikonu filmova, a njegovi setovi su puni entuzijazma i oduševljenja. Zato smo tamo."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije