Brad Pitt prvi put progovorio o ovisnosti o alkoholu i raspadu braka

Radiosarajevo.ba
Brad Pitt prvi put progovorio o ovisnosti o alkoholu i raspadu braka
/ Foto: GQ Style
Brad Pitt u iskrenom intervjuu za GQ Style po prvi put je progovorio o raspadu braka s Angelinom Jolie i kako se osjećao.

Razvod od Angeline usporedio je sa "smrću", piše Daily Mail. Brad je objasnio da je s Angelinom bilo kao da je dobio na lutriji, no da je sve odbacio i da je sve njegova krivica. 

"Za mene je ovo razdoblje života bilo vrijeme u kojem sam tražio svoje mane i slabosti te sve krive poteze i pokušao postati bolji čovjek", rekao je Brad te priznao da je u braku s Angelinom veliki problem bila njegova ljubav prema alkoholu. 

"Iskreno, mislim da sam mogao napiti svakog Rusa da padne ispod stola od svoje vodke. Bio sam profesionalac. Bio sam stvarno dobar. I da, moje opijanje je postalo problem. Sretan sam. Ne pijem već šest mjeseci.", otvorio je dušu Brad i dodao da je alkohol zamijenio sokom od brusnice. 

"Imam najčišći urinarni trakt u Los Angelesu", našalio se Brad i tako barem pokazao da još u njemu ima sreće i žara.

Ispričao je i kako je nakon raspada braka, više od mjesec i pol dana spavao na podu kod prijatelja jer nije znao gdje da ide. Sada ide na terapiju kod psihijatra i izrađuje razne predmete od različitih materijala poput gline, drveta, zapravo bilo čega jer ga to umiruje. 

Dodao je kako je sada siguran da je za njega porodica na prvom mjestu i tako će i ostati. 

Foto: GQ Style - Brad Pitt prvi put progovorio o ovisnosti o alkoholu i raspadu braka

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije