Brad Pitt našao novu djevojku: Pažnju mu zaokuplja 27-godišnja oskarovka

Radiosarajevo.ba
Brad Pitt našao novu djevojku: Pažnju mu zaokuplja 27-godišnja oskarovka
EPA / Arhiv

Nakon što je medijske stupce punio raskidom veze s Angelinom Jolie, 54- godišnjeg Brada Pitta romantično se povezivalo s mnoštvom kolegicama, poput britanske glumice Sienne Miller i Kate Hudson, a prema najnovijim medijskim napisima, pažnju mu trenutno zaokuplja 27- godišnja oskarovka Jennifer Lawrence.

Jednogodišnju vezu s filmskim redateljem Darrenom Aronofskim Jennifer je okončala relativno nedavno, a iako se nagađalo da je ljubav između slavne oskarovke i 22 godine starijeg redatelja pukla zbog velike dobne razlike, holivudska ljepotica u jednom od posljednjih intervjua otkrila je pravi razlog prekida.

Prema riječima izvora bliskih slavnom glumcu, njegov interes za holivudskom miljenicom traje godinama. Nakon saznanja o prekidu veze s filmskim redateljem, Brad Pitt odlučio je skupiti hrabrost i na nagovor prijatelja kontaktirati Jennifer s kojom se posljednih dana intenzivno druži, piše Daily mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije