Brad Pitt nakon Angeline Jolie godinu dana apstinira od intimnih odnosa

Radiosarajevo.ba
Brad Pitt nakon Angeline Jolie godinu dana apstinira od intimnih odnosa
Foto: EPA / Brad Pitt
Nakon razvoda od Angeline Jolie (42) Brad Pitt (54) se trudi dobro izgledati iako je izgubio bar desetak kilograma.

Konstantno trenira i jede samo zdravu hranu. Smiruje ga renoviranje po kući, a mir pronalazi i odlaskom u muzeje i galerije, kaže izvor blizak Bradu Pittu.

Holivudski glumac odlučio je, kako tvrdi, provesti godinu dana u celibatu. Na taj potez, u kojem će apstinirati od seksa, odlučio se kako bi razbistrio um i odmorio se nakon nedavnog burnog razvoda od glumice Angeline Jolie.

Krah braka bio mu je, kako tvrdi, jednak smrću voljene osobe. S obzirom na to da je većinu života proveo u vezama, sada se zaželio biti živjeti solo.

"Prestao je i s konzumacijom alkohola te svaku drugu sedmicu pohađa terapiju za odvikavanje na koju se obavezao. Angelina mu je stalno prigovarala u vezi pijanstava", kaže izvor blizak Pittu. 

Nedavni razvod njegove prve supruge Jennifer Aniston (49) od glumca Justina Therouxa (46) potaknuo je nagađanja o ponovnom zbližavanju bivših supružnika koji su opet slobodni.

Glasnogovornik glumice Aniston je tvrdnje da je Brad bio njezino "rame za plakanje", odmah negirao. Podsjećamo, kraj "Brangeline" glumački par je obznanio prije nešto više od godinu dana, kad je Angelina u rujnu 2016. predala papire za razvod braka.

Navodno su se razveli zbog Bradovog lošeg odnosa s djecom i problema s raznim ovisnostima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije