Brad ima novo oružje: Snimci koji Angelinu prikazuju u najgorem svjetlu

Radiosarajevo.ba
Brad ima novo oružje: Snimci koji Angelinu prikazuju u najgorem svjetlu
Najslavniji holivudski razvod dobija novo poglavlje: preko 100 sati audio zapisa snimljenih na seansama kod bračnog terapeuta

Sklonost samopovrjeđivanju, ovisnost o seksu, droga... sve su to pikanterije iz privatnog života najslavnijeg holivudskog para - Angelina Jolie i Brad Pitt.

S obzirom na razvod i međusobne optužbe koje se ovih dana mogu pratiti u medijima širom svijeta, ovo dvoje doskorašnjih bračnih partnera koriste  sva oružja u međusobnoj borbi za skrbništvo nad njihovih šestero djece.

Portal Radar Online piše da Brad posjeduje više od 100 sati audiozapisa, koji prikazuju Angelinu u najgorem svjetlu. 

Snimke su nastajale tokom zadnjih 12 godina u ordinaciji Rona Barda, psihologa terapeuta kojem dolaze brojne zvijezde. Brad je u toj ordinaciji često bio uplakan. 

Izvor ovog portala kaže kako se Brad žalio svom terapeutu da njegova žena tokom seksa voli da se reže po tijelu i pušta krv po njemu. Voli biti vezana, a njena sklonost samopovrjeđivanju ide i do te mjere da se znala zaključavati po nekoliko dana u sobu i za to vreijeme ne uzeti niti malo hrane. To je mogući razlog njene poznate mršavosti. 

"Brad je rekao da se ponašala kao da ima dvije ličnosti. Znala je razbijati stvari i prijetiti da će se ozlijediti. Imala je vrlo nasilnu stranu", rekao je izvor.

Jednom prilikom, kada je Brad rekao Angelini da je i dalje u dobrom odnosima s bivšom suprugom Jennifer Aniston,  ona je odgovorila da će na nju pustiti svoje pit bullove.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije